Antispin behandeling

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Spinnen overlast?

  Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een spinnen behandeling.

  Bij preventief spuiten tegen spinnen, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april/mei), bespaar u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat u huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

  Hoe lang blijft de impregnerende werking van ons anti spinnen product effectief?

  Na gebruik van ons anti spinnen product zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen. Dus word u huis / object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermde laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

  Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen?

  Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten wordt niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet wordt gedaan.
  Tip: maak hout- kunststof puien en ramen voor de behandeling grondig schoon!

  Losse Antispin behandeling of abonnement bij spinnenoverlast

  Bij een losse behandeling komen wij eenmalig. Op contract basis komen wij 2x per jaar en geven wij doorlopende garantie en geniet u van 15% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling.

  Wat gaat een losse behandeling of contract basis kosten? Bekijk hier hieronder staand de prijsindicatie voor uw woning of bedrijfspand.

  Huissoort

  Richtprijs

  Eengezinswoning € 90,00
  Hoekwoning € 120,00
  Vrijstaande woning € 155,00
  Bedrijfspand Op aanvraag

  Let op!! Deze prijzen zijn richtprijzen en kunnen dus afwijken. De prijzen zijn incl. BTW en exclusief voorrijkosten.

  Heeft u vragen of wilt u een offerten neem gerust contact met ons op
  0031(0)165-562 831 of via e-mailadres info@henrytotaal.nl