Gevelreiniging

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Henry Totaal reinigt gevels zowel voor particuliere als zakelijke markt.

  Henry Totaal reinigt gevels zowel voor particuliere als zakelijke markt. In beide markten wordt met name oppervlaktebehandelingen voor gevels, wanden en vloeren gerealiseerd, zowel voor buiten als voor binnen. Op basis van vakkundig advies waarbij niet alleen naar de vervuiling wordt gekeken maar ook naar de oorzaak van de vervuiling, wordt een gevelreiniging behandeling ingezet. Wij voeren complete gevelreinigingen uit zodat uw pand er weer tiptop uitziet!

  Kan uw woning of bedrijfspand een gevelreiniging gebruiken?

  Kan uw woning of bedrijfspand een gevelreiniging gebruiken? Regen, fijnstof en allerlei andere invloeden kunnen de muren van uw pand in de loop der tijd flink laten verkleuren. Op de lange termijn kunnen die invloeden zelfs diep doordringen in de muur en permanente schade aanrichten. Wilt u dit voorkomen? Schakel dan Henry Totaal in voor de (periodieke) gevelreiniging van uw pand. Met behulp van een hogedrukreiniger, water en milieuvriendelijke chemische middelen pakken wij alle vervuiling grondig aan.

  Gevelreiniging

  Neem contact met ons op voor gevelreiniging

  Wilt u graag meer weten over de diensten die wij leveren met betrekking tot gevelreiniging? Vul dan direct hier ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u online een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Voor u het weet ziet alles er weer uit als nieuw!