Gevelreiniging

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Tijd voor een gevelreiniging?

  Henry Totaal begeeft zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. In beide markten wordt met name oppervlaktebehandelingen voor gevels, wanden en vloeren gerealiseerd, zowel voor buiten als voor binnen. Op basis van vakkundig advies waarbij niet alleen naar de vervuiling wordt gekeken maar ook naar de oorzaak van de vervuiling, wordt een gevelreiniging behandeling ingezet. Wij voeren complete gevelreinigingen uit zodat uw pand er weer tiptop uitziet!
  Kan uw woning of bedrijfspand een gevelreiniging gebruiken? Regen, fijnstof en allerlei andere invloeden kunnen de muren van uw pand in de loop der tijd flink laten verkleuren. Op de lange termijn kunnen die invloeden zelfs diep doordringen in de muur en permanente schade aanrichten. Wilt u dit voorkomen? Schakel dan Henry Totaal in voor de (periodieke) gevelreiniging van uw pand. Met behulp van een hogedrukreiniger, water en milieuvriendelijke chemische middelen pakken wij alle vervuiling grondig aan.

  Welk soort gevelreiniging kiest u?

  Wist u dat een gevelreiniging ook binnen kan worden uitgevoerd? De binnenmuren- en vloeren van uw pand kunnen namelijk ook verkleuren of verouderen. Het gaat misschien minder snel dan buiten, maar vooral in intensief gebruikte ruimtes ziet alles er op den duur niet meer zo mooi uit. Dus wat voor soort gevelreiniging heeft uw pand nodig? Binnen of buiten? En gaat het dan om een onderdeel van het gebouw of het hele pand? Wij zijn er voor alle schoonmaakklussen, groot of klein. Verder geven we u ook graag extra advies over de oorzaak van de vervuiling. Dit om eventuele nieuwe vervuiling te voorkomen.

  Graffiti verwijderen kunnen we als de beste

  Is er naast de te verwachten vervuiling ook sprake van graffiti op uw pand? Henry Totaal is expert in het verwijderen van graffiti. Of het nu gaat om verf, stift of carbon: wij weten precies hoe we elke beschadiging zo goed mogelijk kunnen verwijderen. Hiervoor maken we gebruik van een milieuvriendelijke, 100% afbreekbare , biologische gel.

  Mogen wij uw gevelreiniging uitvoeren?

  Neem nu contact met ons op als u een specialist zoekt voor uw gevelreiniging. Bel 0165-562831 of vraag online om een vrijblijvende offerte. Voor u het weet ziet alles er weer uit als nieuw!

  Gevelreiniging