Schoonmaakbedrijf Zevenbergen

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Kies onze totale schoonmaakservice in Zevenbergen

  Zoekt u in Zevenbergen of omstreken een allround schoonmaakbedrijf dat heel veel verschillende schoonmaakdiensten aanbiedt? Henry Totaal is al tientallen jaren werkzaam in de schoonmaaksector in West-Brabant. Wij bieden iedereen de beste kwaliteit voor de beste prijs. Of het nu gaat om zonnepanelen reinigen, glasbewassing of interieurverzorging. Dus zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw school, kantoor of VvE? Met onze hulp ziet uw gebouw in Zevenbergen er weer tiptop uit!

  Kies voor kwaliteit in Zevenbergen

  Wist u dat wij van Keurmerk Nederland het SIEV-keurmerk hebben ontvangen? SIEV staat voor ‘Schoonmaken Is Een Vak’ en dat is precies wat Henry Totaal wil uitdragen. Wij hebben namelijk door de jaren heen veel ervaring opgedaan op verschillende locaties en met allerlei soorten schoonmaakwerk. En daardoor weten wij precies hoe wij bijvoorbeeld kantoren schoonmaak zo efficiĆ«nt mogelijk moeten aanpakken. Of waar we in Zevenbergen, als het gaat om de veiligheid van onze medewerkers, op moeten letten bij glasbewassing of een bouwschoonmaak. Dus schakel Henry Totaal in. Of het nu gaat om interieurverzorging, vloerreiniging of gevelreiniging.

  Glasbewassing Breda

  Wij zijn er voor iedereen: particulier of zakelijke klant

  Henry Totaal accepteert elke schoonmaakklus in Zevenbergen en omstreken, of u nu uw eigen huis wilt laten schoonmaken of uw bedrijfspand. Dus kan uw linoleum vloer een goede vloerreiniging gebruiken? Of heeft u ons eenmalig nodig voor graffiti verwijderen? Bel ons dan nu voor meer informatie. Wilt u ons om de zoveel tijd laten schoonmaken in uw kantoor of appartementencomplex? Ook daar helpen we u graag bij in Zevenbergen. Schakel ons dus in voor glasbewassing, interieurverzorging, een bouwschoonmaak en nog veel meer. Wist u dat wij, naast kwaliteit en veiligheid, ook communicatie erg belangrijk vinden? Daarom werken wij bij vaste klanten met een logboek, zodat u kunt volgen wat wij doen als u er niet bent. Verder kunt u ons daar ook feedback geven op ons werk; dit wordt altijd gewaardeerd!

  Wij bieden ook specialistische reiniging in Zevenbergen

  Soms heeft u behoefte aan meer dan alleen interieurverzorging of vloerreiniging. Zijn uw zonnepanelen nogal vies, of ziet uw gevel er niet meer zo mooi uit? Of bent u voor een nieuwbouw- of renovatieproject op zoek naar een bedrijf voor een opleveringsschoonmaak? Ook voor deze specialistische klussen kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen. En daarom heten wij met recht Henry Totaal! Wist u dat wij ook heel goed graffiti kunnen verwijderen? Onze specialisten weten precies hoe ze bijvoorbeeld verf, viltstift of carbonvlekken moeten verwijderen van allerlei ondergronden. Het fijne is dat we zelfs voor deze hardnekkige vlekken milieuvriendelijke producten kunnen gebruiken. Maak dus ook gebruik van onze specialistische kennis!

  Kies voor onze kwaliteit in Zevenbergen

  Hebben wij u overtuigd? Wilt u ons namens uw VvE of school inschakelen voor een schoonmaakklus? Bel ons dan nu op 0165-562831 of vul ons contactformulier in. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Of het nu gaat om zonnepanelen reinigen, vloerreiniging of een bouwschoonmaak: wij helpen u graag in Zevenbergen!