Graffiti verwijderen

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wij zijn specialist in graffiti verwijderen

  Graffiti kan heel veel betekenen: complete schilderijen, aangebracht met verfspuitbussen, een grove tekst in viltstift, etc. Graffiti kan u flink storen, want het laat uw pand er anders uitzien dan de bedoeling is. En dan wilt u natuurlijk dat dit zo goed mogelijk verwijderd wordt. Gelukkig is ons bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. We zijn al tientallen jaren actief in de schoonmaakbranche en daarom is er waarschijnlijk geen enkele vorm van vervuiling waar we geen oplossing voor hebben.

  Hoe verwijderen wij graffiti?

  Voor het weghalen van graffiti zijn de juiste middelen nodig, gecombineerd met de juiste kennis. Wij verwijderen graffiti op de beste manier: met een hogedrukspuit, milieuvriendelijke, 100% afbreekbare, biologische gel. Zo kunnen we u twee dingen garanderen: uw pand ziet er weer uit als nieuw en het milieu ondervindt geen schade van zware, agressieve schoonmaakmiddelen.

  Waar het ook op zit, wij krijgen het er af

  Graffiti kan aangetroffen worden op de gekste plekken: op bussen, onder een brug, op een onmogelijk hoge verdieping van een gebouw en soms ook op de gekste oppervlakken. Daarom is het belangrijk dat u een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelt voor het verwijderen van graffiti. Dan bent u verzekerd van schoonmakers met veel kennis over verschillende oppervlakken en materialen en weet u zeker dat alle graffiti compleet verwijderd wordt.

  Mogen wij uw graffiti verwijderen?

  Wilt u dat we deze vorm van misplaatste kunst zo snel mogelijk voor u verwijderen? Bel dan 0165-562831 of vul ons online contactformulier in. Voor u het weet ziet alles er weer uit zoals het hoort!

  Graffiti verwijderen