Schoonmaak- Facilitair medewerker

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wat is een facilitair medewerker?

  Een facilitair medewerker is iemand die zich binnen een bedrijf of organisatie bezig houdt met diverse huishoudelijke werkzaamheden. Van het onderhouden en schoonmaken van gebouwen en kantoren tot het bereiden en klaarzetten van lunches en het beheren van de voorraad. Het takenpakket van een facilitair medewerker is meestal vrij breed, maar waar het precies uit bestaat, is afhankelijk van het type organisatie of bedrijf.

  Wat doet een facilitair medewerker?

  Facilitair medewerkers hebben meestal als hoofdtaak ervoor te zorgen dat kantoren, kantines en vergaderruimtes er netjes blijven uit zien. Het schoonmaken van toiletgroepen daar ligt de frequentie in algemeen veel hoger “hygiëne is erg belangrijk”. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om aanvullende producten “toiletbenodigdheden” door ons te laten verzorgen…

  Van kleine tot grote kantoorgebouwen, Henry Totaal houdt het fris en schoon.

  facilitair medewerker = schoonmaken

  Neem contact op met Henry Totaal

  Omdat het beroep van facilitair medewerker heel breed is en uiteenlopende verantwoordelijkheden met zich mee kan brengen, is het lastig een afgebakende omschrijving te geven van wat een facilitair medewerker doet. De werkzaamheden kunnen namelijk sterk verschillen van bedrijf tot bedrijf en van organisatie tot organisatie.

  Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan hier ons contactformulier in. Of bent meer geïnteresseerd in een offerte? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte bij ons aan!