Over ons

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wie zijn wij?

  Henry Totaal is in 1996 opgericht door de heer Henry Clauwaert, sinds mei 2015 is de jongste zoon Lorenzo Clauwaert werkzaam in het bedrijf. Zo is de continuïteit van een echt familiebedrijf ook voor de volgende decennia gewaarborgd. Tezamen met de integere aanpak en het brede dienstenpakket maakt dit Henry Totaal een schoonmaakbedrijf waarmee het goed en fijn samenwerken is. Henry Totaal staat voor betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers. U vindt ons in de regio, Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Oudenbosch, Rucphen, ZevenbergenOosterhout, West-Brabant, Halsteren, Tholen, Dinteloord, Roosendaal, Steenbergen, Nispen, België Essen.

  Meer weten?

  Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  Keurmerk Nederland heeft keurmerk SIEV aan Henry Totaal overhandigd

  Keurmerk Nederland staat voor goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche,
  betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers.

  Keurmerk Siev Henry Totaal

  Lees meer over SIEV op hun website.