Interieurverzorging

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Laat ons uw interieurverzorging regelen

  Wilt u dat een ervaren bedrijf in Brabant of Zeeland uw interieurverzorging regelt? Schoonmaakbedrijf Henry Totaal verzorgt de dagelijkse schoonmaak van zowel de particuliere als zakelijke sector. We zijn voornamelijk actief in Roosendaal en omgeving, maar hebben ook klanten die verder weg wonen. Onze personeelsleden zijn dagelijks actief in woonhuizen, scholen, trappenhuizen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen om alles zo goed mogelijk schoon te maken. Hoe vaak heeft u ons nodig voor interieurverzorging? Eenmalig of periodiek? En heeft u nog speciale wensen? Geef het allemaal aan ons door, vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons aan!

  Wij helpen iedereen met interieurverzorging

  Geen klus is ons te groot of te klein. Kunt u in uw eigen huis wat hulp gebruiken? Of zoekt uw VvE een goed schoonmaakbedrijf? Onze schoonmakers helpen u graag overal mee. Of het nu gaat om het schoonmaken van het trappenhuis, het sanitair, de openbare ruimtes, etc. Heeft u naast interieurverzorging nog behoefte aan één van onze andere diensten, bijvoorbeeld buitenshuis? Kijk gauw verder op deze site voor meer informatie.

  Dit is voor ons belangrijk bij interieurverzorging

  Wij streven ernaar ons werk elke dag zo goed mogelijk te doen. We zijn er namelijk trots op dat we houder zijn van het SIEV-keurmerk. Dit keurmerk geeft het volgende aan: Schoonmaken Is Een Vak. En hier staan wij volledig achter! Wilt u dus ook onze vakmensen inschakelen voor interieurverzorging? Dan bent u verzekerd van milieuvriendelijke schoonmaakartikelen, betrouwbaar personeel en goede communicatie. Als u klant bij ons wordt, maken wij gebruik van een logboek. Zo kunt u, ook als u niet aanwezig bent als wij schoonmaken, toch alles volgen. Wilt u liever persoonlijk contact? Wij nemen regelmatig contact op met onze klanten voor overleg.

  Schakel ons in voor de beste interieurverzorging

  Mogen wij u helpen uw pand schoon te houden? Bel ons dan nu op 0165-562831 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag met de gehele interieurverzorging!

  Interieur schoonmaak