Schoonmaakbedrijf Scholen

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Ga voor schone scholen

  Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat scholen van binnen en buiten weer tiptop schoon kan maken? Maak dan een afspraak met Henry Totaal. Wij pakken alle benodigde schoonmaakklussen voor u op. Van de interieurverzorging tot de vloerreiniging. Als bewezen schoonmaakbedrijf zorgen wij er graag voor dat uw school weer schoon en opgeruimd is. Ons schoonmaakbedrijf reinigt scholen volgens puur maatwerk.

  Laat ons schoonmaakbedrijf uw school schoonmaken

  Wist u dat een schoolgebouw beschouwd kan worden als het visitekaartje van een school? Het geeft (nieuwe) leerlingen, hun ouders en de docenten van de school een duidelijke eerste indruk. Oogt de school vies, smoezelig en onhygiënisch? Dan wordt er al snel verder gezocht. Als u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor het schoonmaken van uw school, dan pakken wij precies die klussen voor u op die u van ons wenst. Zo hebben wij al voor vele scholen het volgende mogen verzorgen:

  • Interieurverzorging
  • Vloerreiniging
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen

  Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw ideale schoonmaakpartner zijn. Maak direct een afspraak met ons en ontdek al onze diensten!

  Ontdek hoe ons schoonmaakbedrijf scholen reinigt

  Bent u het er mee eens dat scholen schoon en opgeruimd moeten zijn? Schakel dan direct ons schoonmaakbedrijf in. Bel naar 0165-562831 of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaak, maar wij komen ook graag periodiek bij u langs. Zo bent u ervan verzekerd dat uw school te allen tijde hygiënisch, fris en uitnodigend oogt. Ons schoonmaakbedrijf maakt scholen bovendien niet alleen stralend schoon, we doen dit ook nog eens op een vakkundige, veilige en uiterst efficiënte manier!