Plantsoendienst

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Onderhoud bedrijfs- parkeerterreinen uitbesteden?

  Wilt u het onderhoud en beheer van uw bedrijfsterrein graag uitbesteden? Wij kunnen u meerdere op maat gemaakte mogelijkheden aanbieden. U kunt kiezen voor een vast contract, of juist een onderhoudsbeurt op afroep.

  Bij Henry Totaal vinden wij betrouwbaarheid en persoonlijk contact heel belangrijk. Wanneer u onder meer dan eens inschakelt voor onderhoud van woonomgeving en bedrijfsterrein, heeft u altijd dezelfde contactpersoon en dezelfde vaste medewerkers. Door onze professionele bedrijfsvoering waarbij het draait om continuïteit, supervisie en kosten kunnen wij maatwerk leveren.

  Een goed onderhouden parkeervoorziening is belangrijk voor jouw relaties.

  De juiste uitstraling is belangrijk voor een bedrijf, net als de functionaliteit van het terrein. Regelmatig onderhoud van het terrein is daarom belangrijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor periodiek onderhoud. Zo ligt uw bedrijfsterrein er altijd netjes bij en kunt u gasten met een gerust hart ontvangen.

  Contact

  Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  plantsoendiensten Henry Totaal