Schoonmaakbedrijf Steenbergen

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Kies Henry Totaal in Steenbergen

  Ons schoonmaakbedrijf is al tientallen jaren werkzaam in de schoonmaakbranche; niet alleen in Steenbergen, maar in heel West-Brabant. Zoekt u dus in deze regio een allround schoonmaakbedrijf dat ervaring heeft met veel verschillende klussen? Schakel dan Henry Totaal in. Wij bieden iedereen topkwaliteit, of het nu gaat om interieurverzorging, graffiti verwijderen of het reinigen van zonnepanelen. Dus of u nou een scholen- of kantorenschoonmaak, bouwschoonmaak of specialistische reiniging wenst: wij helpen u graag in Steenbergen!

  Kies voor kwaliteit in Steenbergen

  Wist u dat wij de trotse houder zijn van het SIEV-keurmerk? SIEV staat voor ‘Schoonmaken Is Een Vak’ en daar zijn wij het volledig mee eens! Niet iedereen weet hoe hij zo efficiĆ«nt mogelijk de interieurverzorging in een kantoor moet uitvoeren, of weet precies wat de geldende veiligheidseisen zijn voor zijn medewerkers als het gaat om glasbewassing of bouwschoonmaak. Wij wel! Ons schoonmaakbedrijf heeft alle benodigde certificaten voor al het schoonmaakwerk dat wij aanbieden. Dus zoekt uw school of VvE een schoonmaakbedrijf? Of gaat het niet om een groot gebouw zoals een school, maar om uw eigen huis? Henry Totaal is er voor elke klant en elke klus in Steenbergen.

  Geen klus is ons te groot of te klein

  Henry Totaal is er voor elke schoonmaakklus, of het nu gaat om een eenmalige of een periodieke opdracht. Dus is uw bedrijfspand in Steenbergen beklad met graffiti? Of wilt u gebruik maken van onze vloerreiniging? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte. Wilt u ons vaker inschakelen, bijvoorbeeld voor interieurverzorging, glasbewassing of de bouwschoonmaak van al uw panden? Ook dat doen we graag voor u in Steenbergen! Henry Totaal staat voor kwaliteit, goede prijzen en goede communicatie. Bent u er niet als wij schoonmaken? Lees alles dan na in ons logboek en laat eventueel uw commentaar voor ons achter. Zo kunnen we zo goed mogelijk voldoen aan uw wensen.

  Kies voor onze specialistische reiniging in Steenbergen

  De meeste mensen denken bij een schoonmaakbedrijf aan interieurverzorging of misschien glasbewassing. Maar wist u dat Henry Totaal niet zomaar totaal heet? Ook voor specialistische reiniging zoals zonnepanelen reinigen, bouwschoonmaak of vloerreiniging kunt u ons inschakelen. Onze specialistische reiniging gaat zelfs nog een stapje verder: we reinigen niet alleen onderdelen van uw huis, we kunnen zelfs de hele buitenkant voor u opknappen. Dus kan uw pand wel een gevelreiniging gebruiken? Denk ook dan aan Henry Totaal! Naast het reinigen van de gevel, kijken we ook naar de oorzaak van de vervuiling, zodat we alles zo efficiƫnt mogelijk kunnen aanpakken.

  Schoonmaakklus in Steenbergen? Kies voor onze service!

  Denk dus aan ons, de eerstvolgende keer dat u een schoonmaakbedrijf voor uw school, kantoor, VvE of huis zoekt. Neem snel contact op met Henry Totaal via 0165-562831 of via ons contactformulier. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Of het nu gaat om glasbewassing, zonnepanelen reinigen of vloerreiniging: wij helpen u graag in Steenbergen!

  Bouwservice Henry totaal