Vereniging voor Eigenaars

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Regel de schoonmaak van uw pand

  Thuiskomen in een nette hal, dat wil toch iedereen? Een fris ruikende en schone lift, een keurig trappenhuis, aangeveegde bergingsgangen, een onderhouden garage. Henry Totaal maakt met trots en passie uw complex schoon. Voor VvE’s voeren wij vele huismeestertaken uit zoals het vervangen van lampen, kleine onderhoudsklusjes, het regelen van derden bij klusjes die niet door ons zelf kunnen worden uitgevoerd. In de winter kunt u bij ons tevens terecht voor het sneeuwvrij maken van uw terrein en het bestrooien met zout van de looppaden of u van strooizout voorzien.
  Tot de verantwoordelijkheden van een VvE behoort de schoonmaak van het pand. Zo moeten de entree, de gangen, de galerijen, de trappenhuizen, de liften en een eventuele parkeergarage schoongehouden worden. Deze schoonmaak moet de VvE regelen. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt graag deze complete reiniging. Van het vakkundig reinigen van vloeren tot het schoonmaken van gevels. Schakel als VvE ons schoonmaakbedrijf in voor een grondige VvE schoonmaak.

  Ontdek het aanbod van ons schoonmaakbedrijf

  Als VvE wenst u natuurlijk over een pand te beschikken dat een mooie uitstraling heeft. Dit lukt pas als uw pand schoon en hygiënisch is. Een wooncomplex dat smerig en vies oogt, zal niet snel positief beoordeeld worden. Schakel daarom onze vakmensen in. Wij leveren maatwerk, werken uiterst vakkundig, nemen alle geldende veiligheidseisen in acht en luisteren aandachtig naar uw wensen. Onze ervaring in de schoonmaak is zeer veelomvattend. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Vloerreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Bouwschoonmaak
  • Graffiti verwijderen

  Plan vandaag die benodigde VvE schoonmaak in

  Is het weer tijd voor een grondige schoonmaak van uw pand of complex? Als VvE kunt u deze werkzaamheden eenvoudig uitbesteden aan echte specialisten. Bel vandaag nog naar ons schoonmaakbedrijf! U bereikt ons via 0165-562831. Direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via ons online contactformulier kan natuurlijk ook. U bepaalt zelf of u ons eenmalig langs wilt laten komen of op periodieke basis. Wij dragen er graag zorg voor dat uw woning- of appartementencomplex te allen tijde stralend, fris en hygiënisch is.