Zonnepanelen reinigen

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Tijd om uw zonnepanelen te laten reinigen?

  Weet u wanneer het tijd is om uw zonnepanelen te laten reinigen? Wist u dat het van veel factoren kan afhangen wanneer u de panelen moet schoonmaken? Het land waar u woont, de weersomstandigheden, of u in een boomrijk gebied woont of juist midden in de stad, etc. Het algemene advies voor Nederlanders met zonnepanelen luidt: “laat uw zonnepanelen minimaal twee keer per jaar reinigen”. Dan weet u zeker dat ze optimaal energie blijven opslaan. Is het bij u dus alweer een paar jaar geleden? Misschien is het dan tijd voor een afspraak met Henry Totaal. Wij helpen u graag met het reinigen van uw zonnepanelen!

  Henry Totaal: gespecialiseerd in zonnepanelen reinigen

  Zonnepanelen reinigen is een vorm van specialistische reiniging. Waarom noemen wij dit zo? Ten eerste vanwege de schoonmaaklocatie. Zonnepanelen liggen vaak op een dak en zijn daardoor niet altijd makkelijk bereikbaar. Is dit ook het geval bij uw pand? Schakel dan onze vakmensen in. Wij weten precies hoe we zo veilig mogelijk uw zonnepanelen kunnen schoonmaken. Wat is de tweede reden dat we dit specialistische reiniging noemen? Niet elk schoonmaakmiddel is geschikt voor het reinigen van de panelen. Dit kunt u natuurlijk online opzoeken, maar dan moet u wel net een betrouwbare website vinden. Laat u het dus liever over aan de specialist? Goed idee!

  Wij reinigen graag uw zonnepanelen

  Wat er ook voor een vervuiling op uw zonnepanelen zit, wij krijgen alles verwijderd met onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om vogelpoep, fijnstof, industriƫle vervuiling, mos of zoutaanslag, wij krijgen uw panelen weer blinkend schoon! Neem contact met ons op via 0165-562831 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij reinigen graag uw zonnepanelen voor u!