Glasbewassing

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Tijd voor glasbewassing?

  Men neemt zich vaak voor om de buitenramen zelf bij te houden, maar in de praktijk komt het er vaak op neer dat daar geen tijd voor is. Henry Totaal biedt u 4-wekelijkse, maar ook 6, 8 en 12-wekelijkse glasbewassing aan. Wist u dat werken met een ladder voor glazenwassers aan banden is gelegd door de wetgeving? Daarom werken wij waar mogelijk met behulp van telescoopbewassing of een hoogwerker. Ook misschien fijn om te weten: glasbewassing betekent voor ons ook het schoonmaken van uw kozijnen. En niet alleen voor de buitenzijde, maar ook voor de binnenzijde zijn wij u graag van dienst!

  Waarom kiezen wij voor telescoopbewassing?

  Glasbewassing met behulp van telescoopbewassing is ontwikkeld om het reinigen veiliger en productiever te laten plaatsvinden. In de loop van de jaren hebben ontwikkelaars prachtige gebouwen gemaakt waarbij helaas niet altijd is nagedacht over de bewassing van deze objecten. Met behulp van het telescoopsysteem, kan de reiniging nu op een goede manier gedaan worden.

  Met ons pure water zijn al uw ramen en kozijnen glanzend schoon

  Henry Totaal gebruikt speciaal gezuiverd water, ‘puur water’. Ongezuiverd leidingwater is niet zo vriendelijk voor uw ramen, het laat al heel snel sporen achter, bijvoorbeeld van kalk, waardoor de ramen dus veel minder glanzen na de glasbewassing. Gezuiverd water, door omgekeerde osmose, lost alle mogelijke substanties op en zorgt voor een streeploos oppervlak. Daarom is het ideaal voor glasbewassing, zowel in regen of zonneschijn. Kies dus ook voor de specialistische schoonmaakmethodes van Henry Totaal!
  Schakel ons in voor professionele glasbewassing.

  Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan direct hier ons contactformulier in. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.