Mutatieonderhoud – service

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wat is mutatieonderhoud?

  Mutatieonderhoud is het onderhoud dat wordt gepleegd zodat een woning weer op een fatsoenlijke manier aan een nieuwe huurder kan worden verhuurd. Vanuit de inhoudelijke blik op mutatieonderhoud zijn er een heleboel reparaties die kunnen worden uitgevoerd in de nadat de oude huurder is vertrokken. Het kan ook zo zijn dat wij nog een aantal reparaties uitvoeren nadat de nieuwe huurder de sleutel heeft gekregen.

  Omvangrijkere onderhoudsklussen worden vaak uitgesteld totdat de woning van eigenaar veranderd. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van keukens, badkamers en sanitair, vaak worden uitgesteld totdat de woning muteert.

  mutatieonderhoud service door Henry Totaal

  Regelmatig zullen er klussen en reparaties zijn in een woning naast het periodieke onderhoud van incidentele en/of spoedeisende klussen. Voor de waarde van het vastgoed is het van groot belang dat deze werkzaamheden zorgvuldig en professioneel worden uitgevoerd door deskundige vakmensen.

  Onze specialisaties:

  – schilderwerkzaamheden
  – vervangen van defecte lichtbronnen & schakelmateriaal
  – herstel en plaatsen van sanitair voorzieningen
  – vervangen van hang- sluitwerk
  – herstel- plaatsen van keukenblokken en tegelwerk
  – luchtkanalen stofvrij maken- reinigen

  Zoekt u een dienst of service voor mutatieonderhoud die niet in deze lijst staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat wij u toch kunnen helpen.

  Contact opnemen

  Wanneer u graag meer informatie wilt over de services en diensten die wij verlenen bij Henry Totaal kunt het beste ons contactformulier invullen. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dus heeft u mutatieonderhoud dat verricht moet worden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!