Schoonmaakbedrijf Breda

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Breda

  Als u in Breda op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een grondige glasbewassing, interieurverzorging, gevelreiniging of vloerreiniging, dan bent u aan het juiste adres bij Henry Totaal. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven. Eenmalig en periodiek. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het verzorgen van specialistische reiniging. Denk aan het verwijderen van graffiti, het reinigen van zonnepanelen en het verzorgen van een complete bouwschoonmaak. Alle particuliere woningen, VvE panden, kantoren en scholen in Breda maken wij graag stralend schoon!

  Het reinigen van zonnepanelen, gevels, vloeren en beglazing

  Bij ons schoonmaakbedrijf staat betrouwbaarheid, betrokkenheid en vakmanschap altijd centraal. Of we nou ingeschakeld worden voor glasbewassing, gevelreiniging, het reinigen van zonnepanelen of vloerreiniging. Verder hanteren wij een zeer integere aanpak en bieden we een ruim dienstenpakket aan. Ook passen wij al sinds onze start zeer professioneel ondernemerschap toe. Wij maken heldere afspraken, werken volledig volgens uw wensen en vertrekken pas als u 100% tevreden bent over het resultaat. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw ideale schoonmaakpartner zijn en weten vele particulieren en bedrijven ons al jaren te vinden in Breda. Volgt u ook?

  Glasbewassing Breda

  Het belang van veilig werken bij een bouwschoonmaak

  Voor bijvoorbeeld een bouwschoonmaak, een kantoren schoonmaak of een specialistische reiniging gelden diverse veiligheidseisen. Onze vakmensen werken altijd volgens deze eisen. Dit is één van de redenen waarom wij het SIEV-keurmerk hebbenmogen ontvangen. Wij reinigen uw pand vakkundig, efficiënt en veilig. Dit geldt als we ingezet worden voor een specialistische reiniging of bouwschoonmaak, maar uiteraard werken we ook op die wijze tijdens een interieurverzorging, als we zonnepanelen reinigen en bij graffiti verwijderen in Breda.

  Wij reinigen eenmalig en periodiek in Breda

  Voor sommige klusjes kunt u ons eenmalig inschakelen. Denk aan het verzorgen van een bouwschoonmaak of het verwijderen van graffiti. Maar soms kan het verstandiger zijn een bepaalde frequentie met ons af te spreken. Wilt u uw gevels, beglazing, vloeren, zonnepanelen en interieur te allen tijde in optima forma hebben? Vraag dan een offerte aan voor periodieke gevelreiniging, glasbewassing, vloerreiniging, zonnepanelen reiniging en interieurverzorging. Elke afspraak nemen we op ons in logboek. Hier kunt u tevens in lezen wanneer we wat controleren en welke aandachtspunten wij opgemerkt hebben.

  Plan een scholen of kantoren schoonmaak in Breda in

  Naast onze losse diensten, kunt u ons ook inschakelen voor een complete schoonmaak van scholen, kantoren en panden van VvE’s. U hoeft als VvE dus geen schoonmaakbedrijf te zoeken voor elke afzonderlijke klus. Wij voeren graag de volledige VvE schoonmaak voor u uit. Hetzelfde geldt voor een kantoren schoonmaak. Dat ons schoonmaakbedrijf ook scholen kan reinigen, maakt van ons dé complete partner in de schoonmaakbranche. Kortom, wij zijn niet voor niets de expert op het gebied van glasbewassing, interieurverzorging, vloerreiniging en gevelreiniging van scholen, kantoren en appartementen.

  Maak een afspraak met ons schoonmaakbedrijf in Breda

  Is het weer tijd uw zonnepanelen te laten reinigen in Breda? Zoekt u een specialist in bouwschoonmaak? Of wilt u dat wij zo snel mogelijk die lelijke graffiti voor u verwijderen? Bel naar 0165-562831 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons schoonmaakbedrijf heeft al vele huizen, kantoren en scholen in Breda voorzien van een professionele vloerreiniging, gevelreiniging, interieurverzorging en glasbewassing.