Vloerreiniging

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Schakel ons in voor professionele vloerreiniging

  Wilt u Henry Totaal inschakelen voor een professionele vloerreiniging van uw linoleum? Heeft u linoleum (ook wel marmoleum genoemd) in uw woning of in uw bedrijfspand? Dan raden wij verschillende onderhoudsbeurten aan. In uw woning kan een vloerreiniging met een zacht schoonmaakmiddel al genoeg zijn, maar in een bedrijfspand is vaak wat meer onderhoud en bescherming nodig. Wilt u ook tientallen jaren genieten van uw linoleum vloeren, terwijl ze er nog net zo mooi uitzien als toen u ze net had gekocht? Neem dan contact op met onze professionele schoonmakers. Zij voeren namelijk dagelijks de beste vloerreinigingen uit.

  Specialistische reiniging

  Vloerreiniging: thuis of op het werk?

  Marmoleum of linoleum heeft een natuurlijke basis. Het bestaat namelijk onder andere uit lijnolie, kurk of houtmeel en kalksteen. Hierdoor kan niet zomaar elk schoonmaakmiddel gebruikt worden voor deze vloeren. Als u kiest voor onze professionele vloerreiniging, weet u zeker dat alles goed schoon wordt, zonder het materiaal te beschadigen. Heeft u thuis linoleum vloeren of op de werkvloer? Deze vloeren worden in huis minder intensief gebruikt dan in een openbaar pand en daarom hoeven we daar minder aan onderhoud te doen. Een vloerreiniging met een milieuvriendelijk middel, speciaal bedoeld voor dit soort vloeren, is meestal genoeg. In een bedrijfspand worden deze vloeren echter vaak zo intensief belopen dat een waslaag wel nodig is. Schakel ons dus in voor het professioneel reinigen en beschermen van uw linoleum vloeren. Henry Totaal staat voor professionele vloerreiniging!

  Kies nu voor onze vloerreiniging

  Henry Totaal zorgt altijd voor betrouwbaar personeel, goede prijzen en uitstekende communicatie. Wacht dus niet langer, neem nu contact met ons op via
  0165-562831. Onze vloerspecialisten staan graag voor u klaar om een goed onderhoudsadvies op maat te maken. Wij zijn trots op onze professionele vloerreiniging!