Kantoren Schoonmaak

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wij bieden u een complete kantoren schoonmaak

  Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor kwalitatieve kantoren schoonmaak? Eentje die u meer kan bieden dan alleen interieurverzorging en verder ook al tientallen jaren actief is in de schoonmaaksector? Neem dan contact op met Henry Totaal. Hoe vaak heeft u ons nodig? En heeft u nog speciale wensen? Geef het allemaal door als u een vrijblijvende offerte aanvraagt en dan hoort u zo snel mogelijk wanneer wij uw kantoren komen schoonmaken!

  Schoonmaken is een vak

  Wat vinden wij belangrijk als het gaat om het schoonmaken van uw kantoor? Goede service, betrouwbaar personeel en goede communicatie. Voor ons is schoonmaken namelijk een vak, en dat wordt bevestigd door Keurmerk Nederland. Wij hebben namelijk van hen het SIEV-keurmerk mogen ontvangen. Verder werken wij altijd met een logboek, zodat u altijd kunt zien waar en wanneer wij het laatst hebben schoongemaakt in uw kantoor. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Ook dat is mogelijk. Wij onderhouden regelmatig contact met al onze klanten. Wist u dat wij altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen werken? En dat wij meer dan alleen interieurverzorging leveren? Daarom heten wij met recht Henry Totaal!

  Kantoren schoonmaak: meer dan interieurverzorging

  Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in vele vormen van schoonmaak? Dus wilt u dat wij ook de ramen van uw kantoor komen wassen? Of de linoleumvloer in de was komen zetten? Vraag ons dan om meer informatie over glasbewassing en vloerreiniging. En is er ook aan de buitenkant van uw pand behoefte aan reiniging, bijvoorbeeld omdat uw muren vervuild zijn of omdat u last heeft van graffiti? Wij helpen u graag met elke klus, eenmalig of periodiek, groot of klein. Voor elke vorm van schoonmaak geldt: wij weten wat we doen en we doen het graag! Neem dus gauw contact met ons op via 0165-562831 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Kies Henry Totaal voor een grondige kantoren schoonmaak.

  Henry Totaal