Bouwschoonmaak

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wij regelen de gehele bouwschoonmaak

  Heeft u behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor de bouwschoonmaak van uw project(en)? Neem dan snel contact met ons op, of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak of het periodiek schoonmaken van de bouwkeet of keten. Henry Totaal is al tientallen jaren actief in de schoonmaakbranche, waaronder de specialistische schoonmaak, en helpt u daarom graag met uw bouwschoonmaak!

  Periodieke bouwschoonmaak

  Henry Totaal is er voor de eenmalige, maar ook voor de periodieke schoonmaakklus. Hoe vaak heeft u ons nodig op uw bouwlocatie? Dagelijks of wekelijks? En wilt u misschien liever dat wij de bouwschoonmaak uitvoeren buiten werktijden? Geef het aan op uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte, dan geven wij zo snel mogelijk door wanneer wij voor u klaar staan. Heeft u speciale wensen? Of is er onverwacht nog meer schoonmaakwerk bijgekomen, bijvoorbeeld omdat uw pand of bouwkeet is besmeurd met graffiti? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in vele soorten schoonmaak. Wij weten precies hoe we elk soort vuil zo goed mogelijk moeten verwijderen.

  Schakel ons in voor de opleveringsschoonmaak

  Zijn de bouwwerkzaamheden bijna voorbij? En bent u van plan het pand te verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel dat potentiële verkopers een goede eerste indruk krijgen van het pand. Als u Henry Totaal inschakelt, kunt u hier op rekenen: betrouwbaarheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Wij komen altijd onze afspraken na, zijn al tientallen jaren actief als schoonmaakbedrijf en werken met milieuvriendelijke producten. Neem dus contact op met ons als het tijd is voor een opleveringsschoonmaak. Of het nu gaat om interieurverzorging, hardnekkige vlekken of glasbewassing: wij zijn u graag van dienst met een goede bouwschoonmaak!

  Gevelreiniging Henry totaal

  Neem nu contact met ons op

  Bent u dus geïnteresseerd in onze bouwschoonmaak? Mogen wij u tijdens de bouw helpen of daarna? Neem nu contact met ons op via 0165-562831 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Kies Henry Totaal voor een grondige bouwschoonmaak.