Bouwschoonmaak

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wij regelen de gehele bouwschoonmaak

  Hebt u behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor de bouw oplevering van uw project(en)? Neem dan snel contact met ons op, of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak of het periodiek schoonmaken van de bouwkeet of keten. Henry Totaal is al tientallen jaren actief in de schoonmaakbranche, waaronder de specialistische schoonmaak, en helpt u daarom graag met uw bouwschoonmaak!

  Periodieke bouwschoonmaak

  Henry Totaal is er voor de eenmalige, maar ook voor de periodieke schoonmaakklus. Hoe vaak hebt u ons nodig op uw bouwunits schoon te maken. Dagelijks of wekelijks? Geef het aan op uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte, dan geven wij zo snel mogelijk door wanneer wij voor u klaar kunnen staan. Heeft u speciale wensen? Of is er onverwacht nog meer schoonmaakwerk bijgekomen, bijvoorbeeld omdat uw pand of bouwkeet is besmeurd met graffiti? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in vele soorten schoonmaak. Wij weten precies hoe we elk soort vuil zo goed mogelijk moeten verwijderen.

  Schakel ons in voor de schoonmaak bij oplevering

  Zijn de bouwwerkzaamheden bijna voorbij? En bent u van plan het pand te verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel dat potentiële verkopers een goede eerste indruk krijgen van het pand. Als u Henry Totaal inschakelt, kunt u hier op rekenen: betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers.

  Tip:
  Om teleurstellingen te voorkomen dient u bij start van het bouwtraject al uw offerte aan te vragen, anderzijds bestaat de kans dat wij op dezelfde datum al op een project aan de slag zijn.

  Gevelreiniging Henry totaal

  Neem contact met ons op

  Heet u interesse in onze diensten tijdens de bouw? Of kunnen wij u helpen bij een vlekkeloze oplevering? Neem dan contact met ons op door hier het contactformulier in te vullen. Ook kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dus zoekt u iemand voor een grondige bouwschoonmaak? Kiest dan voor Henry Totaal!