Specialistische reiniging

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Wij zijn de beste in specialistische reiniging

  Soms is het tijd voor specialistische reiniging. Heeft u een klus die afwijkt van de doorsnee schoonmaakklus? Of heeft u gewoon behoefte aan de beste schoonmaker? Neem dan contact op met Henry Totaal. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten met al hun schoonmaakwensen, of het nu gaat om gevelreiniging, glasbewassing, een bouwschoonmaak of vloerreiniging. Schakel ons dus in voor specialistische reiniging.

  Specialistische reiniging buiten

  Voor ons is schoonmaken een vak. En daarom specialiseren wij ons graag in allerlei soorten schoonmaak, ook de klussen die andere schoonmaakbedrijven misschien niet aanbieden. Dus kan de buitenkant van uw pand wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel ons dan in voor gevelreiniging, glasbewassing en het verwijderen van graffiti. Met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, eventueel een hogedrukspuit en natuurlijk onze jarenlange ervaring, zorgen wij er voor dat alles er weer als nieuw uitziet. Wist u dat wij zelfs speciaal gezuiverd water gebruiken voor glasbewassing? Zo weten wij zeker dat uw ramen compleet schoon worden en dat we geen strepen achterlaten.

  Specialistische reiniging binnen

  Heeft u een linoleum of marmoleum vloer die wat extra onderhoud nodig heeft? Of zijn er vlekken in de vloerbedekking die u er zelf niet uitkrijgt? Onze medewerkers hebben de juiste diploma’s en certificaten voor allerlei soorten schoonmaakwerk. U kunt ons zelfs inschakelen voor een bouwschoonmaak. Dus bent u bezig met een renovatie of nieuwbouwproject en wilt u dat wij om de zoveel tijd de locatie(s) reinigen? Of gaat het om een opleveringsschoonmaak? Wij weten raad met alle soorten specialistische reiniging!

  Schakel ons in voor specialistische reiniging

  Mogen wij u helpen, ook met de wat moeilijkere schoonmaakklussen? Bel ons dan op 0165-562831 of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn er voor alle soorten specialistische reiniging!

  Gevelreiniging Henry totaal