Nieuws

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  HENRY TOTAAL AL MEER DAN 25 JAAR “TOT UW DIENST”

  Familieband

  Henry vervolgt: ‘De toekomst van Henry Totaal is al gewaarborgd. Mijn jongste zoon Lorenzo hielp altijd al mee in de zaak, maar zeven jaar geleden is hij echt in dienst getreden. Daarmee hebben we de kracht van het familiebedrijf verder versterkt. De familieband is de grote motor van het succes. In ben al onze medewerkers dankbaar dat zij zich al die jaren zo hebben ingezet. En ik ben er trots op dat onze klanten en relaties al zo lang vertrouwen in ons hebben. Maar als je me vraagt waar ik het meest trots op ben, dan is het dat ik in de afgelopen vijfentwintig jaar een sfeer heb weten te creëren waarin alles bespreekbaar is en waar we klaar staan voor elkaar. Op het werk, maar ook thuis.’

  ROC Vitalis College Breda

  ROC Vitalis College Breda kiest voor Henry Totaal. Henry Totaal bedankt voor het vertrouwen. “we kijken voor de toekomst uit naar een langdurige samenwerking”

  Keurmerk Nederland

  Keurmerk Nederland heeft Keurmerk SieV aan Henry Totaal overhandigd,
  betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers.

  Veilig werken met waspak

  Het Waspak is speciaal ontwikkeld voor glazenwassers en gevelreinigers (die met telescoopstelen werken). Het Waspak is een soort rugzak met een uitstekende buis, waaraan je de telescoopsteel hangt. Omdat de telescoopsteel zo gedragen wordt vermindert de arbeidsbelasting op het lichaam aanzienlijk. Op grond van een ergonomisch onderzoek* is aangetoond dat de arbeidsbelasting met meer dan 50% wordt verminderd. Daarom mag met het Waspak langer gewerkt worden met telescoopstelen dan zonder Waspak*. Het werken met een Waspak is dus niet alleen gezonder, het is ook nog efficiënter!

  Voordelen van het Waspak:

  · Snel en eenvoudig in gebruik;

  · Ruim 50% vermindering van de fysieke arbeidsbelasting;

  · Een ergonomisch verantwoord en goedgekeurd arbeidsmiddel;