Schoonmaakbedrijf

Meer informatie aanvragen?

  *Verplichte velden

  Kies Henry Totaal als uw schoonmaakbedrijf

  Ons schoonmaakbedrijf is al ruim twintig jaar in West-Brabant actief in de schoonmaaksector. Zoekt u dus een ervaren bedrijf voor uw schoonmaakklus? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij bieden alle klanten de beste kwaliteit, of het nu gaat om het reinigen van zonnepanelen of vloerreiniging. Of u nu namens een school een schoonmaakbedrijf zoekt of namens een VvE: wij zijn de beste voor elke klus!

  Wij zijn het beste schoonmaakbedrijf in de regio

  Wist u dat wij de trotse houder zijn van het SIEV-keurmerk? SIEV staat voor ‘Schoonmaken Is Een Vak’ en daar zijn wij het volledig mee eens! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we elke klus moeten aanpakken. Komen wij tijdens een gevelreiniging graffiti tegen? Geen paniek, wij weten precies hoe we dit helemaal weg krijgen. Ook mooi om te weten: wij werken altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, zelfs als het om graffiti gaat. Daarom kunt u bij ons schoonmaakbedrijf ook terecht voor specialistisch schoonmaakwerk zoals zonnepanelen reinigen, vloerreiniging of het schoonmaken van kunststof. Zelfs een bouwschoonmaak is niet te hoog gegrepen voor onze vakmensen!

  Wij zijn er voor elke klus

  Henry Totaal is er voor elke schoonmaakklus, of het nu gaat om een eenmalige of een periodieke opdracht. Dus wilt u dat wij langskomen na een feestje om uw woning helemaal schoon te maken? Bel ons snel op voor de interieurverzorging van uw pand. Gaat het echter om het regelmatig wassen van uw ramen of om een periodieke kantorenschoonmaak? Ook daar helpt ons schoonmaakbedrijf u graag mee! Kies ook voor onze goede service, prijzen en uitstekende communicatie.

  Kies ook voor ons schoonmaakbedrijf

  Hebben wij u overtuigd? Bel Henry Totaal dan nu op 0165-562831 of neem contact op via ons contactformulier. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar!